top of page

Studio 

De studio is ingericht met warme, neutrale tinten en een cosy en huiselijke touch. Zo wil ik een thuisgevoel creëren zodat ook jullie je thuis voelen in de studio.  

 

Zo kan ik jullie speciale momenten op een pure en spontane manier vastleggen.

Dit ben ik

Welkom bij Britt Goos Fotografie 

Ik ben Britt en van opleiding ben ik kleuterjuf en ergotherapeut. Dingen die ik enorm graag doe.
Fotografie is een andere grote passie van mij. Deze is verschillende jaren geleden ontstaan. Het begon heel onschuldig met foto’s nemen op familiefeesten tot het maken van vakantiekiekjes.

Deze passie groeide alleen maar verder uit. Tot ik in 2020 de stap maakte om van mijn hobby mijn bijberoep te maken.
Zelf sta ik niet altijd graag voor de lens, ik voel me nogal snel onwennig hierdoor. Ik vind het zelf veel fijner om aan de andere kant van de camera te staan en er voor te zorgen dat jullie zich wel volledig op jullie gemak kunnen voelen. Dat je jezelf kan zijn is voor mij daarom van groot belang.
Mensen gelukkig maken met mijn foto's geeft mij een enorm goed gevoel. Het is belangrijk om herinneringen vast te leggen, om er iets tastbaars aan over te houden, momenten die je kan blijven koesteren. Met hart en ziel zorg ik ervoor om jullie een mooi eindresultaat te bezorgen. Ik kijk er naar uit om deze speciale momenten met jullie te mogen delen.

Spreekt mijn stijl en werkwijze jullie aan en wil je graag een shoot boeken of meer informatie? Aarzel dan zeker niet om mij te contacteren. Dit kan via mijn contactformulier, Facebook of Instagram.


Hopelijk tot snel!

.jpg
bottom of page