FAQ

Welke kleren draag ik tijdens de shoot?

Over het algemeen raad ik aan om naturel/aardetinten te dragen tijdens de shoot. Bij het boeken van een shoot krijg je een infobrochure doorgestuurd. Hierin staan ook nog enkele kledingtips.

Kan ik kledij van jouw klantengarderobe aandoen of gebruiken voor mijn zoontje/dochtertje?

Je kan zeker gebruik maken van mijn klantengarderobe. Daar vind je kinderkledij van maat 50 t.e.m. maat 80. Ook zijn er damesjurken beschikbaar die gebruikt kunnen worden (deze zijn ook geschikt voor zwangerschap).

Wanneer plan ik een shoot best in?

Heb je interesse in een shoot en heb je een idee rond welke periode je wilt boeken? Plan je shoot dan al in, zo ben je zeker van een plekje en zijn er meer datum beschikbaar.

Wanneer vindt een zwangerschapsshoot plaats?

Een zwangerschapsshoot wordt ingepland tussen de 32ste en 35ste week.

Wanneer vindt een newbornshoot plaats?

Een newbornshoot wordt ingepland binnen de twee weken na de geboorte.

Hoelang duurt een newbornshoot?

Een newbornshoot duurt gemiddeld tussen de 1,5 à 3 uur. We voorzien voldoende tijd voor eventuele voedings- en knuffelmomentjes.

Wat als ik vroeger of later beval?

Geen zorgen, ik hou hier rekening mee in mijn agenda. We nemen contact met elkaar op en verplaatsen de shoot.

Wat bij slecht weer?

Bij slecht weer (bij een shoot op een buitenlocatie) zoeken we samen naar een nieuwe datum. Bij bewolkt weer gaat de shoot door.

Worden mijn foto's gepost op social media?

Je foto's kunnen gebruikt worden op social media. Indien je dit liever niet hebt, gelieve dit vooraf te vermelden. Bij het boeken van een shoot ga je akkoord met de algemene voorwaarden. Daarin staat vermeld dat je toestemming geeft om jouw foto's te gebruiken op social media.