Geposeerde newborn

Een geposeerde newbornshoot wordt best gepland tijdens de eerste 2 weken na de geboorte. Tijdens deze periode zijn newborn baby’s rustig en slapen ze nog vast.
Op basis van de uitgerekende datum reserveren we alvast een momentje.

Hygiëne, veiligheid en het welzijn van de baby staat voor mij voorop. De studio wordt daarom extra verwarmd voor het comfort van de baby. Er ook een plaatsje voorzien waar de ouders kunnen meegenieten.
Het is 'makkelijk' als de baby vooraf al gedronken heeft maar er is voldoende tijd voorzien om de baby tussendoor te voeden en te knuffelen.

We starten steeds met natureltinten. Indien jullie dit wensen en jullie baby nog ontspannen is kunnen vervolgens doorgaan met een tweede kleur naar keuze.

Een geposeerde newbornshoot duurt meestal tussen de 1,5 – 3u. Afhankelijk van het aantal pauzes om te troosten, knuffelmomentjes of melk te geven kan dit variëren..

Indien er al een zusje of een broertje is breng je hem best niet mee naar de fotoshoot. Als de shoot 3uur duurt kan dit voor hen te lang zijn. Indien je toch graag foto’s met broer of zus wil kan je bij voorkeur beter kiezen voor een newborn lifestyleshoot.

Indien gewenst kan de shoot worden afgesloten met enkele foto's met de ouders, maar gedurende de shoot ligt de focus op jullie baby.